Wijngek.TV afl 283 Mijn verjaardagscadeau…

Afgelopen week werd de Wijngek 40…ik trakteer mezelf op één van de beste Riesling producenten überhaupt.. We reizen af naar de noordkant van het Balatonmeer..Dank voor alle felicitaties !
In de video bedoel ik vlierbloesem…
Villa Sandahl Magic Rain 2011
Villa Sandahl Multiplexor 2012
Villa Sandahl The Stamp 2010
Villa Sandahl Laundry Hanger 2012

4 Responses

 1. Bart Muurling says:

  Sebas, van harte gefeliciteerd, enne…. 40 valt nog best wel mee hoor. Maar het haar wordt al wat dunner hè? Mooie aflevering als cadeau voor ons allemaal!

 2. Sebastian says:

  Hi Sebastiaan, van harte met je 40e verjaardag. Ja triest, klopt, ik ken het gevoel. Waar blijft de tijd? Maar jij hebt tenminste nog haar! Je hebt jezelf mooi verwend met deze 4 wijnen. The Stamp is zelf te mooi om het glas leeg te gooien. Wat ik juist leuk vindt aan dit soort flessen zijn de afwijkende etiketten. Geen gedoe met conventies. Opvallend en leuk. Niet saai. Niet voorspelbaar. En de flesvorm is wat mij betreft de mooiste. Hebben deze wijnen weinig restsuiker of zijn ze wat zoeter? Zijn ze ‘Trocken’? Zeer benieuwd wat er weer aan gaat komen! Tschüss.

 3. Dank ! Vind de flesvorm ook prachtig.. Ze zouden, als ze onder de Duitse wetgeving zouden vallen, wel trocken zijn. De meeste zijn “gewoon” droog te noemen. De Cappucino Oil van 2011 was echt op het randje. Ze komen overigens nog droger over dan ze zijn door de mineraliteit en de precieze zuren..
  Grüße,

  Bas

Leave a Reply


*